Vi söker tekniker!

Vi söker tekniker!

Som tekniker / ledande montör jobbar du med att projektera och installera X2 Wireless i flerbostadshus. Installationerna delas upp i två steg där första steget är infrastruktur som källare, trapphus, vindar och andra steget innefattar lägenheter. Som tekniker kommer du att projektera arbetet samt leda det på plats.

Primärt är jobbet i Göteborg med omnejd men arbete på annan ort förekommer. Du kommer jobba självständigt och i daglig kontakt med kunder. Vi erbjuder dig ett självständigt och ansvarsfullt arbete.

X2 Wireless målsättning är att du skall vara med och bygga upp en organisation på flera personer då företaget växer. Nyckeln till det är att hela tiden sträva efter att ha kunnig och engagerad personal som brinner för utmaningen att uppfylla kundernas behov.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som fälttekniker i en liknande roll. Du bör ha relevant teknisk bakgrund på gymnasienivå eller motsvarande. Körkort samt goda kunskaper i svenska är ett krav. Behörighet för 230 volt är meriterande. Som person är du bra på att samarbeta och att skapa kontakter.

Kontakta Mattias på 0705-508090 vid frågor.
Skicka in din ansökan till info@x2wireless.com.