Fler säljare behövs!

Vi söker åter nya säljare! Trivs du i en operativ säljroll? Då kan du vara vår nya säljare!

Om tjänsten

I rollen som säljare kommer du att bearbeta bostadsföreningar med fokus på Göteborg men även kommunala- och privata bostadsbolag. Det handlar om att öka medvetenheten kring brandsäkerheten i flerbostadshus. Den produkt du säljer är brandvarningssystemet X2 Wireless vilket hjälper fastighetsägaren med det systematiska brandskyddsarbetet och som även har övervakning för vatten och temperatur.
Mötesbokningar dagligen tillsammans med möten är det primära. Kvällar förekommer då du kommer att besöka bostadsrättsföreningar.
Du kommer att ha din utgångspunkt på vårt kontor i Göteborg där support och utvecklingsfunktioner finns men framför allt är du ute på marknaden. I tjänsten ingår även deltagande på mässor och andra kundaktiviteter vilket innebär att övernattningar i tjänsten förekommer. All försäljning och aktiviteter dokumenteras i CRM-systemet.

Din profil

Du drivs av att göra affärer. Du har ett eget driv och en stor energi till att orka göra jobbet dagligen och du trivs i en operativ säljande roll. Du får fullödig support men trivs med att agera självständigt. Självfallet är du kontaktskapande och förtroendeingivande.
Vi erbjuder dig marknadsmässiga villkor inklusive tjänstebil samt tjänstepension och självklart redskap som telefon och dator.
Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

Skickas till försäljningschef Rikard Vestre Larsson.
info@x2wireless.com 0707-199077

Välkommen med din ansökan!

X2 Wireless AB är ett av fyra bolag i koncernen Parkoson förvaltning AB. Övriga bolag är Foab Systems AB, Foab Production AB och Mecuro Projekt AB. Koncernen omsätter ca 80 miljoner och har ca 50 anställda. X2 Wireless var tidigare en del av Foab Systems AB som har jobbat mot kunder inom kommun och industri sedan 1982.