Meny Stäng

För 30 år sen tog det 30 minuter för ett rum att bli övertänt.

Idag tar det mindre än 5 minuter.

Vid 9 av 10 bränder saknas det en fungerande brandvarnare

Det vill vi ändra på!

Våra uppkopplade brandvarnare ger ett tryggt och säkert boende

En brand uppstår snabbt och är ofta hänsynslös. Det enda som hjälper är kort insatstid. Att bli uppmärksammad på att det brinner kan vara skillnaden mellan liv och död.

Våra brandvarnare är alltid uppkopplade. Om det brinner, blir för varmt eller kallt eller om det bara är dags att byta batteri så får du reda på detta direkt. Dygnet runt, året om. Att din brandvarnare fungerar räcker inte alltid. Fungerar grannens? Brinner det på vinden?

Att veta att brandvarnarna fungerar ger trygghet.

Vi tar hand om ert brandskydd.

Men varför just våra brandvarnare?

Livstidsgaranti

Våra kunder ska alltid kunna känna sig säkra hos oss så därför ger vi livstidsgaranti på brandvarnare inklusive batterier.

Larmcentral

Larmcentralen sover aldrig. Den är alltid redo att ta mot larm och att hjälpa er släcka en brand och den vet alltid var det brinner.

SBA inbyggt

Systematiskt brandskyddsarbete kan vara ett besvärligt och näst intill omöjligt arbete. Här ingår det och allt är bara en knapptryckning bort.

FÖRENKLAT BRANDSKYDDSARBETE

Gå aldrig mer runt och testa brandvarnare. Inga mer försök att komma in i lägenheter. Nu visas all information om alla brandvarnarna i appen istället. Det som förut tog timmar och dagar tar nu bara några minuter.

FULL KONTROLL

Allt som händer presenteras i appen. Välj själv vart brandlarm ska skickas eller vem som ska se vilka brandvarnare. Du får ett smidigt sätt att hantera brandskyddet samtidigt som alla temperaturer och loggar sparas kontinuerligt och blir lättillgängliga.

Brinner det på vinden? Inga problem, din telefon kommer att larma direkt.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Bostadsrättsförening Övre Briljant

"Som styrelseordförande i en bostadsrättsförening har man ett stort ansvar gällande systematiskt brandskydd. Att kunna stå upp för alla medlemmar i föreningen och säga att man vet att alla brandvarnare fungerar känns tryggt. Att vi dessutom monterat brandvarnare i de allmänna utrymmena och att vi övervakar allt via X2-appen gör systemet väldigt komplett. Vi blir ju alla drabbade av en eventuell brand så det känns bra att veta att alla har en fungerande brandvarnare."

Tommy Segerdahl, Ordförande

Bostadsrättsförening Sankt Jörgens Allé

"Vår bostadsrättsförening är snart 13 år gammal och det monterades brandvarnare i alla lägenheter när husen byggdes. År 2015 hade vi en lägenhetsbrand där brandvarnaren inte fungerade. Något år tidigare var det rökutveckling i soprummet som ligger i anslutning till en garagelänga. När vår styrelse tittade på nya brandvarnare prioriterade vi därför att ha övervakade brandvarnare och valet föll på X2 Wireless på grund av deras enkelhet och flexibla lösning där vi kan koppla in vattenlarm, temperaturlarm med mera i samma system. X2-systemet är även kopplat till larmcentral."

Jan Högenberg, Ordförande

Skansen

"X2 Wireless har gjort att vi kan larma upp alla fastigheter. Innan hade vi brandskydd på mindre än 10 procent av alla byggnader. Nu är vi uppe i över 60 procent och utbyggnaden pågår hela tiden."

Göran Kirsch, Säkerhetschef

VILKA ÄR VI?

Vi har jobbat med brandskydd i över 25 år och vi lever för brandskydd. Våra specialutvecklade produkter för brand utvecklas och produceras av oss här i Sverige. Ta kontakt med oss så kommer vi ut och berättar mer om hur vi jobbar och hur vårt brandskydd fungerar.