Meny Stäng

Bostadsrättsförening Sankt Jörgens Allé

"Vår bostadsrättsförening är snart 13 år gammal och det monterades brandvarnare i alla lägenheter när husen byggdes. År 2015 hade vi en lägenhetsbrand där brandvarnaren inte fungerade. Något år tidigare var det rökutveckling i soprummet som ligger i anslutning till en garagelänga. När vår styrelse tittade på nya brandvarnare prioriterade vi därför att ha övervakade brandvarnare och valet föll på X2 Wireless på grund av deras enkelhet och flexibla lösning där vi kan koppla in vattenlarm, temperaturlarm med mera i samma system. X2-systemet är även kopplat till larmcentral."

Jan Högenberg, Ordförande

Bostadsrättsförening Övre Briljant

"Som styrelseordförande i en bostadsrättsförening har man ett stort ansvar gällande systematiskt brandskydd. Att kunna stå upp för alla medlemmar i föreningen och säga att man vet att alla brandvarnare fungerar känns tryggt. Att vi dessutom monterat brandvarnare i de allmänna utrymmena och att vi övervakar allt via X2-appen gör systemet väldigt komplett. Vi blir ju alla drabbade av en eventuell brand så det känns bra att veta att alla har en fungerande brandvarnare."

Tommy Segerdahl, Ordförande

AllboHus Fastighets AB

"Genom IoT-nätet från X2 Wireless kan vi brandskydda alla våra fastigheter på ett otroligt smidigt sätt och våra äldre kan bo kvar hemma längre i en mycket säkrare miljö. Vi kan också låta anhöriga få reda på vad som händer i lägenheterna."

Torbjörn Svensson, Brand och Säkerhet

Skansen

"X2 Wireless har gjort att vi kan larma upp alla fastigheter. Innan hade vi brandskydd på mindre än 10 procent av alla byggnader. Nu är vi uppe i över 60 procent och utbyggnaden pågår hela tiden."

Göran Kirsch, Säkerhetschef

Vill du veta mer?

Ring eller maila oss så berättar vi mer om tidigare projekt och om hur vi hjälpte andra kunder att lösa sina problem.