Meny Stäng

Brandskydd

Våra brandvarnare är smart uppkopplade och meddelar dig direkt via appen eller larmcentral om det binner. Allt i brandvarnaren övervakas dessutom vilket innebär att larm även skickas om brandvarnaren till exempel tas ned, batteriet är dåligt eller om det blir för varmt eller kallt. Där det finns en X2 brandvarnare fungerar brandskyddet. Via appen kan ni som fastighetsägare eller styrelse sköta ert systematiska brandskyddsarbete utan att komma in i varje lägenhet.

Fastighetsövervakning

Hur mycket pengar kan man spara genom att sänka värmen 1 grad? Vad kostar en vattenläcka när den upptäcks för sent efter en helg? Med vår hjälp kan ni övervaka allt tänkbart i er fastighet som exempelvis temperatur, vattenläckage, öppna dörrar eller varför inte elförbrukningen för varje lägenhet. Alla mätvärden och larm visas i appen i din smartphone eller så låter man larmcentral ta hand om de kritiska larmen.

Smarta hem

Ett smart hem är ett säkert hem. Våra produkter säkrar upp hemmet och ger den boende kontroll över det som är viktigt. Många blir till exempel äldre och vill bo kvar hemma så länge det går. Med X2 smarta hem säkrar vi exempelvis upp brandlarm, vattenlarm, klimatgivare, belysningsstyrning, larm för hörselskadade, spisvakt, inbrottslarm med mera. Med dessa produkter kan varje lägenhetsinnehavare själv välja vad som behövs och i appen visas och styrs allt oavsett var man befinner sig.

Smart City

Tekniken gör det nu möjligt att bygga sitt egna IoT-nät. Vi levererar hela kedjan med nätet, produkterna, larmcentralstjänster och appar för både presentation och styrning. Med stabil och säker kommunikation bygger vi en framtidssäker lösning. Ni som kommun eller fastighetsbolag kan via X2-nätet erbjuda era hyresgäster tjänster som exempelvis brandlarm eller inbrottslarm. Att mäta energi eller vattenanvändning på individuell nivå blir nu en enkelt. Smart city är framtidens lösning där man inte längre behöver spendera pengar på dyra installationer och där man nu får en överblick med smarta appar. Vi tar kontinuerligt fram nya produkter allt för att ni skall kunna erbjuda olika tjänster till era kunder.